Башбаракты ачуу

Гүлжигит Сатыбеков

Кыргызстандык ырчы

Гүлжигит Сатыбеков — 1980 жылы 9 январьда Ош шаарында төрөлгөн.Кыргызстандык ырчы, обончу, аткаруучу.Супер Инфонун тандоосу боюнча ырчынын "Мен сенден кетейинчи" чыгармасы 2013-жылы "Жылдын супер ыры" наамына татыган.

Гүлжигит Сатыбеков
Туулган датасы

9 -январь 1980(1980-01-09) (39 жаш)

Туулган жери

Ош шаары, Ош облусу, СССР, (Кыргызстан)

Өлкө

Flag of Kyrgyzstan.svg Кыргызстан

Кесиптери

ырчы, обончу

Жанрлары

Поп

Активдүү жылдары

2008 — азыркы учурда

Кызматташтык

Бегимай Бекбоева, Беш тапан

Альма-матер

Ош педагогикалык институтунун педагогика факультети

Super.kg: ID 81

Өмүр баяныОңдоо

Гүлжигит Сатыбеков 1980-жылы 9 январда Ош шаарында төрөлгөн.Гүлжигит төрөлгөндө атасы мугалим, апасы студент болгонуна байланыштуу тогуз айдан кийин эле Аксыга берип жиберишет.ошону менен таенесинин колунда Мукур айылында чоңойот.

ЫрларыОңдоо

Дискографиясы
Жылы Ырдын аталышы
2008 «Коштошуу»
«Досума»
2009 «Көз жаш »
«Чолпонум»
«Айбийке»
«Бакыт издейм»
2010 «Балама»
«Мектеп кусалыгы»
2011 «Ошко сапар»
«Лейлектик кызга»
«Кызганасың» ( Дует Бегимай Бекбоева менен)
«Тико»
2012 «Туулган күн»
«8 - Март»
«Таенем»
2013 «Мен сенден кетейинчи»
«Таарынба»
«Апакем»
«Трасса такси»
«Келинчек»
«Кусалык»
«Сен ыйлаба»
«Агенттеги махабат»
2014 «Шириним»
«Кара каш»
«Аппагым»
«Сагынам»
«Эми мага баары бир»
«Санат ыры»
«Айзирек»
«Балалык»
«Кечиккен махабат»
«Аксыга кетеличи»
«Балалык » ( жаңы версиясы)
«Он сегиз»
2015 «Ыйык булак»
«Бакыт издейм» ( жаңы версиясы)
«Ойлодуңбу»
«Москва»
«Ассалоому алейкум»
«Мезгил барактары»
«Жеңелерге»
«Казак кызга»
2016 «Кош бол!»
«Жакшы адамдар доско бай»
«Классташтарга»
«Куса»
«Москва-2»
«Атамды качан табамын?»
«А балким»
«Махабатым»

КлиптериОңдоо

Жылы Клипи Режиссёру Альбому
2008 «Коштошуу» - -
«Көз жаш» - -
2009 «Чолпонум» - -
«Досума» - -
2010 «Ошко сапар» - -
«Бакыт издейм» - -
«Балама» - -
2011 «Тико» - -
2012 «Лейлектик кызга» - -
2013 «Агенттеги махабат» - -
«Сагынам» - -
2013 «Мен сенден кетейинчи» - -

Жеке жашоосуОңдоо

  • Бою – 175 сантиметр
  • Байел дег

ЭскертүүлөрОңдоо

ШилтемелерОңдоо